Trendy humanitniho a spolecenskovedniho vyzkumu - Hubalek, Tomas (Civilia, 2025)
IV. rocnik Mezinarodni vedecke konference studentu doktorskych studijnich programu v oblasti spolecenskych ved na tema "Trendy humanitniho a spolecenskovedniho vyzkumu"