Trendy humanitního a společenskovědního výzkumu - Hubálek, Tomáš (Civilia, 2025)
IV. ročník Mezinárodní vědecké konference studentů doktorských studijních programů v oblasti společenských věd na téma "Trendy humanitního a společenskovědního výzkumu"