V jake dobe vlastne dnes zijeme? (Strucny pokus o vymezeni) - Zima, Petr (Civilia, 2011)
Text predstavuje strucne zamysleni nad charakteristikou doby, v niz se nyni nachazime. V teto souvislosti se autor pokousi upozornit na nektere problemy, s nimiz se setkavame pri prechodu ceske spolecnosti od totality k demokracii.
Keywords: korupce; socialni konflikt; obcanska spolecnost; autoritativne manazersky kapitalismus.