Sexualni vychova - nejen pravo deti na informace - Raskova, Miluse (Civilia, 2011)
Prispevek zobrazuje zakladni historicky prehled vyvoje sexualni vychovy v primarni skole. Poukazuje na vyznam sexualni vychovy v soucasne spolecnosti a na jeji eticke aspekty.
Keywords: vychova pohlavni; vychova k rodicovstvi; vychova k manzelstvi a rodicovstvi; rodinna a sexualni vychova; sexualni vychova.